Jätä tietosi niin otamme yhteyttä kun tiloja vapautuu

Grafila – viihtyisä yrityskeskittymä Laukaantien varrella

Monipuolisesti moderneja tilaratkaisuja erikokoisten yritysten tarpeisiin Grafilassa!

Grafila on suosittu yrityskeskus hyvien liikenneyhteyksien varrella Seppälän liikekeskusten läheisyydessä. Grafilasta löytyy niin toimisto- ja tuotantotilaa lastaus siltoineen kuin co-working tilaa. Toimistotilat muuntautuvat jopa valokuvaustudioiksi sekä autokoulun tiloiksi eli monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja rakennuksesta löytyy.

Joustavuus ja yritysten muuttunut tilantarve on otettu huomioon myös Grafila tiloissa tuomalla yhteiskäytöllistä tilaa eli nyt oman toimiston lisäksi saa skaalautuvuutta tiloihin Office X:n co-working tiloista. Rakennuksessa on paljon palveluita, jotka luovat viihtyvyyttä ja kehitämme tiloja jatkuvasti vuokralaisten toiveiden mukaisesti. Seuraavaksi rakennamme vuokralaisien toiveesta yhteiset lounge-taukotilat.

PAPA'S LOUNASLISTA

Ma 10.6 .
Lihakeitto M,G
Chili con carne M,G -riisiä, kasviksia

Ti 11.6.
Pinaattikeitto L,G
Kanakiusaus L,G
Chorizo-pastaa L
-kasviksia

Ke 12.6.
Kanakeitto L,G
Bearnaise-lihapataa L,G
-varhaisperunaa, kasviksia

To 13.6.
Hernekeitto M,G
Lihapullakastiketta L (myös glut)
-muussia, kasviksia
Pannukakkua ja hilloa L

Pe 14.6.
Possunleikkeet L (myös glut)
-aiolia
-perunaa, kasviksia

Lounasravintola Papa’s
Co-working tila Office X
Lounge-taukotila
Kuntosali Graku
Saunatilat
Neuvottelutilat
Runsaasti paikoitustilaa

Miksi valita Grafila?

Grafilan kiinteistö sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä kauppakeskuksen palveluista ja reippaan kävelymatkan etäisyydellä päivittäistavarakaupasta. Grafilaan voi saapua autolla, julkisilla tai pyörällä ja kiinteistöstä löytyy myös hyvät pukuhuonetilat pyöräilijöille. Grafila tarjoaa monipuoliset toimistotilat eri kokoisille yrityksille ja tiloja kehitetään jatkuvasti vuokralaisten toiveiden mukaisesti. Uusimpana toiveena lounge-taukotilat, jotka tullaan avaamaan pikapuolin. Grafilassa on tarjolla kaikki asiakkaiden arvostamat peruspalvelut: runsaasti paikoitustilaa, oma lounasravintola, kuntosali ja viihtyisät saunatilat sekä vastikään uudistetut neuvottelutilat, joissa nykyaikainen varustelu ja tekniikka. Lisäksi co-working tilat tuovat joustavuutta.

Asiakkaiden arvostama Grafila

Alunperin kirjapainoalan kumppanuus tarpeisiin rakennettu Grafila on kasvanut ja muuttunut vuosien aikana monialaiseksi ja pitkäaikaisten vuokralaisten suosimaksi yrityskeskittymäksi. Vapautuneet tilat vuokrataan lähes välittömästi eteenpäin, koska kiinteistö on hyvin kiinnostava yritysten näkökulmasta.

Grafilan asiakkaista yli 91% suosittelisi Grafilan tiloja muillekin. Grafilassa vuokralaisten tyytyväisyys tilojen ajanmukaisuuteen, yleiseen kuntoon ja muunneltavuuteen on erittäin korkea. Asiakkaat ovat myös hyvin tyytyväisiä (noin 90%) yleisten tilojen siisteyteen kuten käytäviin ja wc tiloihin. (Gummerus Kiinteistöjen asiakastyytyväisyyskysely 2022.)

Neliöitä Grafilassa

12 000

Vuokrasuhteen keskimääräinen kesto

8,1 vuotta

Tyytyväisyysprosentti

91%

Vapaat toimitilat Grafila

Varasto/toimistotilaa 300-20002

Laukaantie 4, Grafila

Toimistotila, 22 m2

Laukaantie 4, Grafila
Huonekohtainen jäähdytys.

Katso tästä Grafilan vapaat toimitilat.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan lisää rityksenne tarpeista ja tilanteesta!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400 845 339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!

Mitä ihmiset sanovat

Nykyisiä vuokralaisia

Scroll to Top