Jätä tietosi niin otamme yhteyttä kun tiloja vapautuu

Gummerus Kiinteistöt tarjoaa laadukkaat toimistotilat Jyväskylä seudulla

Etsitkö laadukasta ja monipuolista toimistotilaa keskeiseltä paikalta Jyväskylässä? Gummerus Kiinteistöt tarjoaa monipuolisia toimitila ratkaisuja Jyväskylän kehittyvässä liikekeskittymässä.

Tarjoamme joustavia toimistoratkaisuja niin pienille kuin suurille yrityksille, täyttäen erilaiset tarpeet ja vaatimukset. Toimistot voivat taipua juuri teidän tarpeeseen ja kaikki tarpeet huomioon ottaen!

Monipuoliset toimistotilat Jyväskylän Seppälässä

Toimistotilat eivät enää ole pelkästään perinteisiä työhuoneita ja yrityksen ei tarvitse ajatella enää toimintaa suppeasti neljän seinän sisälle. Toimitilat voidaan laajentaa esimerkiksi co-working tiloihin ja muutenkin muuntaa tilojen käyttöä enemmän yhteiskäytölliseksi.

Gummerus Kiinteistöt tarjoavat yrityksen muuttuneeseen toimitila tarpeeseen vuokrattavia monipuolisia toimitila ratkaisuja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Vuokrattavana laadukasta toimitilaa

Gummerus Kiinteistöt ymmärtää muuttuneen työskentely kulttuurin ja tarjoaa toimistot, jotka soveltuvat niin avokonttoriksi, yksityistoimistoiksi kuin yhteiskäyttö tiloiksi.

Haluamme Gummeruksella luoda toimisto tilaa, jotka eivät ole pelkästään toimistoja vaan ne myös inspiroivat työntekijöitä ja tukevat yrityksesi kasvua sekä menestystä.

Toimisto sijainnilla on merkitystä

Toimistotilojen sijainti Gummerus-talossa ja Grafilassa varmistavat helpon kulkemisen niin autolla, julkisillakulkuvälineillä ja esimerkiksi pyörällä. Liikenneyhteydet ja helppo saatavuus tekee myös kiinteistöistä kiinnostavan kohteen sijoittua.

Kumpikin kiinteistö sijaitsee Seppälän liikekeskittymässä eli aitio paikalla. Toimitilan ei tarvitse sijaita Jyväskylän keskustassa vaan Seppälän alue voi olla myös parempi vaihtoehto monelle yritkselle kun tilat ovat helpommin saavutettavissa.

Laadukkaat toimitilat Keski-Suomen alueella

Gummerus Kiinteistöt ei tarjoa pelkästään toimistotilaa Jyväskylässä, vaan myös laadukkaat palvelut samoissa rakennuksissa, jotka tekevät työpäivistä sujuvaa ja miellyttävää.

Yhteiset neuvottelu- ja WC-tilat sekä laadukkaat lounasravintolat ovat osa kokonaisuutta, joka tekee työskentelystä mukavaa ja tehokasta. Tilaa löytyy hyvin erilaisille yrityksille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden joustavaan vuokraukseen ja tilojen muokkaamiseen yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Ensimmäisessä kerroksessa on tätä tukevat coworking-tilat.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Vuokrattavaa toimistotilaa : Heti vapaa tila

Gummeruksen kiinteistöistä löytyy niin toimistotilaa, varasto tilaa, lastauslaiturit ja tuotantotilaa. Tiloissamme toimii niin valokuvaus yrityksiä, autokoulu, teknologiayrityksiä kuin yksinyrittäjiä.

Vuokrattavat tilat voidaan muokata eri tarpeisiin ja mikäli tarvitset varasto tiloja toimiston lisäksi kysy tätä erikseen. Tästä löydät linkin vapaisiin tiloihin.

Laadukasta tilan suunnittelua

Tilojen suunnittelussa olemme panostaneet rauhallisuuteen, yksityisyyteen ja käytännöllisyyteen.

Toimistotilat ovat hyvin äänieristettyjä, meiltä löytyy puhelinkoppeja, jotka mahdollistavat keskittymisen ja yksityisten puheluiden hoitamisen häiriöttömästi. Modernit ratkaisut ja innovatiivinen suunnittelu tekevät työskentelystä tehokasta ja inspiroivaa.

Vuokrattavana muuntautuvia toimistotiloja

Yritysten toimitilatarpeet ovat muuttuneet ja Gummerus Kiinteistöt tarjoaa muuttuneeseen tila tarpeeseen joustavia ratkaisuja.

Yhä useampi yritys etsii pienempää toimistotilaa omaan käyttöön ja lisäksi olisi hyvä, että kiinteistö tarjoaa yhteiskäyttöiseen työskentelyyn tarkoitettuja tiloja, jotka mahdollistavat joustavan työskentelyn ja tilojen käytön optimoinnin.

Tämä on myös kustannustehokas tapa toimistoksi, kun alueelta monet yritykset voivat keskittää toimistot samaan rakennukseen. Vapaat toimitilat listauksena, saat kysymällä lisätietoja alla olevalla lomakkeella!

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Tulevaisuuden toimitilat Jyväskylä liikekeskittymä alueella

Gummerus Kiinteistöt haluaa kehittäää tulevaisuuden työtiloja Jyväskylässä. Tiloja, jotka vastaavat yritysten tarpeisiin ja odotuksiin.

Kehitämme jatkuvasti uusia toimitila mahdollisuuksia yhdessä asiakkaiden kanssa. Haluamme toteuttaa moderneja ja innovatiivisia toimistotiloja.

Vuokrataan toimistotilaa Jyväskylän Seppälässä

Jos haluat olla osa tätä kehitystä ja tarjota työntekijöillesi parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisuuksista!

Haluatko tietää kun uusia tiloja on vapaana? Kysy lisää ja lähetä lisätiedot tarpeista!

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää tarpeistanne ja toiveistanne. Tarjoamme sinulle sekä tiimillesi laadukkaat, monipuoliset ja inspiroivat työtilat, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja menestystä Jyväskylän vilkkaassa liike-elämässä.

Vapaat toimitilat:

Gummerus-talo

Alasinkatu 1-3, Gummerus-talo
Haluatko kuulla vapautuvista tiloista?

Katso täältä Gummerus-talon vapaat toimitilat.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan lisää rityksenne tarpeista ja tilanteesta!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400 845 339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!

Mitä ihmiset sanovat

Scroll to Top