Jätä tietosi niin otamme yhteyttä kun tiloja vapautuu

Toimitilat Jyväskylä

Toimitilat ovat olennainen osa yritysten imagoa, olemassaoloa ja saavutettavuutta. Parhaat toimitilat Jyväskylässä sijaitsevat Seppälän vilkkaassa liikekeskittymässä, Grafilan yrityskeskuksessa.

Grafilassa toimistotilaa erikokoisille yrityksille

Grafilan tilat ovat monipuoliset ja joustavat, kattavat kaiken moderneista toimistotiloista aina varastotiloihin ja lastaus siltoihin. Lisäksi Grafilan kiinteistöstä löytyy muuttuneeseen toimitila tarpeeseen nykyaikaista co-working-tilaa.

Ei pelkästään oman toimiston pinta ala

Tarvittava pinta-ala ei ole pelkästään rajoittunut oman toimiston neljän seinän sisään, vaan lisätyöpisteet voi laajentaa myös Office X:n co-working tiloihin.

Tämä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita toimitilat juuri heidän tarpeidensa mukaan nyt ja laajentaa toimintaa tarvittaessa co-working tilojen avulla.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Laadukasta toimitilaa, jota kehitetään aktiivisesti

Olemme kiinnostuneet, kuinka yritykset meillä Grafilassa viihtyvät ja kehitämme vuokrattavaa vapaata toimitilaa toiveiden mukaisesti, jotta se palvelee tulevaa vuokralaista. Lisäksi kehitämme yhteisiä tiloja palautteen pohjalta jatkuvasti.

Esimerkiksi seuraavaksi aiotaan rakentaa yhteiset lounge-taukotilat, jotka vastaavat vuokralaisten tarpeisiin. Toimitilat Jyväskylästä kannattaa siis valita Grafilasta!

Vapaata toimitilaa parhaalla sijainnilla

Sijainti on strategisesti loistava, koska Grafila sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, vain kivenheiton päässä Seppälän kauppakeskuksista.

Yrityksen toimitilat Jyväskylässä ovat siis saavutettavissa niin autolla, julkisilla kuin pyörällä. Seppälan alueella Jyväskylän vilkkaassa yrityskeskittymässä on tarjolla monipuolisia toimitiloja erilaisille ja kokoisille yrityksille.

Kaikki palvelut Jyväskylän keskustassa

Sijainti on strategisesti loistava, koska Grafila sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrelle, vain kivenheiton päässä Seppälän kauppakeskuksista, mutta myös keskustasta.

Mikäli toimistolla käy ihmisiä myös muista kaupungeista, juna-asemalta on vain 10 minuutin ajomatka taksilla tai pääset bussilla myös suoraan Grafilaan.

Yrityksen toimitilat Jyväskylässä on siis saavutettavissa niin autolla, julkisilla kuin pyörällä. Löydät ravintolat ja kaupat Seppälästä tai helposti keskustaan siirtymällä.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Vuokrataan monipuolisia toimistotiloja

Toimistotilojen muunneltavuus mahdollistaa niiden käytön moniin eri tarkoituksiin, olipa kyseessä sitten valokuvaustudio, autokoulu tai perinteinen toimistoympäristö.

Minkä alan yritys siis onkaan kyseessä, Grafila tarjoaa loistavia toimitila vuokra vaihtoehtoja Jyväskylässä yrityksille.

Ole yhteydessä minuun niin voimme keskustella yhdessä toimitila tarpeestanne, paljon tarvitsemanne pinta ala on, tuleeko tilan olla heti vapaa vai milloin muutto olisi tarkoitus toteuttaa ja muita tarkempia tietoja. Tämän pohjalta voin tarjota teille parhaita tiloja teidän tarpeeseen.

Grafilan tiloissa on huomioitu yritysten muuttunut tilantarve ja työskentelykulttuurin- Grafilasta löytyy yhteiskäyttöisiä tiloja, joita Office X tarjoaa.

Grafilassa on myös runsaasti palveluita, jotka lisäävät tilojen viihtyvyyttä, ja tiloja kehitetään jatkuvasti vuokralaisten toiveiden mukaisesti.

Vuokrattavana monipuolisia toimitiloja

Grafilan toimitilat Jyväskylässä tarjoavat erittäin monipuolisia ja moderneja ratkaisuja yritysten erilaisiin tila tarpeisiin, oli kyseessä sitten pieni start-up tai suurempi, pitkään toiminut yritys.

Nykyisin tiloissa toimii +30 erilaista ja erikokoista yritystä, jotka suosittelevat yli 90% Grafilan toimitiloja Jyväskylässä myös muille yrityksille. 

Toimitilaa keskeisellä alueella Seppälässä

Grafilan kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kauppakeskuksen palveluista ja kävelymatkan päässä päivittäistavarakaupoista.

Lisäksi kiinteistöön on helppo saapua eri kulkuvälineillä, olipa kyseessä sitten autoilu, julkiset liikenneyhteydet tai pyöräily.

Kiinteistö tarjoaa myös esimerkiksi hyvät pukuhuonetilat, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta ja mukavaa.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Lisätiedot rakennuksen laadukkaista palveluista

Grafilassa on tarjolla laaja valikoima palveluita eri kokoisten yritysten tarpeisiin.

Näihin kuuluvat muun muassa:

  • lounasravintola Papa’s

  • co-working-tila Office X

  • lounge-taukotila

  • modernit neuvottelutilat jopa 20 hengelle, joissa on huipputeknologiaa ja varustelua

  • kuntosali Graku edullisesti

  • vuokrattavat saunatilat oleskelu tiloineen

  • runsaasti parkkitilaa, mikä tekee töihin saapumisesta sujuvaa.

Heti vapaa toimitila Jyväskylän liikekesittymästä

Kaiken kaikkiaan Grafila tarjoaa yrityksille ihanteellisen ympäristön sijoittaa yrityksen toimitilat Jyväskylään. On se sitten toimisto, varasto, neuvottelutila, työpiste tai tila asiakkaiden näkemiseen.

Monipuoliset tilat, keskeinen sijainti, laadukkaat monipuoliset palvelut ja jatkuva kehitys tekevät Grafilasta ensisijaisen valinnan yrityksille, jotka etsivät toimitiloja Jyväskylästä.

Ole minuun yhteydessä niin kartoitan teille sopivimmat vapaat toimitilat kiinteistössämme. Lisätiedot tiloista saat sähköpostiin!

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Laadukasta toimitilaa

Grafilan tarjoaa yrityksille ihanteellisen ympäristön sijoittaa toimitilansa Jyväskylässä. Monipuoliset tilat, keskeinen sijainti ja laadukkaat sekä monipuoliset palvelut tekevät Grafilasta ensisijaisen valinnan yrityksille, jotka etsivät toimitiloja Jyväskylästä.

Grafilaan sijoittumalla on mahdollisuus vuokrata laadukkaat omat toimitilat, hyödyntää yhteiskäytöllisiä tiloja, ostaa jäsenyys saman toimisto rakennuksen kuntosaliin ja nauttia maukasta lounasta rakennuksen 2 kerroksen lounasravintolassa.

Panostus työhyvinvointiin

Grafilassa on myös erinomaiset mahdollisuudet työhyvinvoinnin edistämiseen niinkuin aiemmin on mainittu.

Rakennuksesta löytyy laadukas kuntosali Graku tarjoaa mahdollisuuden liikuntaan ja aktiiviseen taukoon työpäivän aikana, ja tiloista löytyy myös viihtyisät saunatilat rentoutumiseen.

Näiden palveluiden avulla työntekijät voivat pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan, mikä puolestaan edistää työtehoa ja -motivaatiota. Työnantaja voi myös tarjota kuntosalin työsuhde etuna työntekijöille.

Vapaat toimitilat:

Gummerus-talo

Alasinkatu 1-3, Gummerus-talo
Haluatko kuulla vapautuvista tiloista?

Katso täältä Gummerus-talon vapaat toimitilat.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan lisää rityksenne tarpeista ja tilanteesta!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400 845 339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!

Mitä ihmiset sanovat

Scroll to Top