Jätä tietosi niin otamme yhteyttä kun tiloja vapautuu

Uudiskohteet Jyväskylä

Gummerus Kiinteistöt on suunnannut katseensa kohti tulevaisuutta, ja tämä tarkoittaa uusien, modernien toimitilojen rakennuttamista. Uudiskohteet ovat nousemassa Jyväskylän keskustan tuntumaan: Grafila II Laukaantie 4:llä ja Gummerus-talo II tulee Seppälään. Uudiskohteet rakentuvat Jyväskylän liikekeskittymään.

Täältä löydät kaikki parhaat räätälöitävät toimitilat!

Vetovoimaisella alueella

Seppälä on Jyväskylän vetovoimaisimpia alueita yrityksille useista syistä. Sijainti on ensisijainen tekijä, koska Seppälä sijaitsee strategisesti lähellä kaupunkia, tarjoten erinomaisen saavutettavuuden suoraan moottoritien liittymästä helposti sekä pääset Seppälään julkisilla kulkuvälineillä.

Loistavat palvelut: Uudiskohteet Jyväskylä Seppälän alueella

Alueen ympärillä sijaitsevat monipuoliset kauppakeskukset, ravintolat ja löydät kaikki mahdolliset palvelut läheltä, jotka antavat paljon lisäarvoa.

Uudiskohteet Jyväskylän keskuksessa

Sijainti, saavutettavuus, palvelut ja tilojen laatu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa dynaamisessa ympäristössä.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Grafila II Jyväskylä: Katso mitä monipuoliset toimitilat voivat tarjota teille

Laukaantien varrelle kohoava Grafila II tarjoaa nykyaikaisia toimitila-, tuotanto- ja varastotilaratkaisuja. Grafila II A on suunniteltu nykyisen Grafilans suositun kiinteistön viereen.

Rakennusmateriaalien laatu, kestävyys ja energiatehokkuus ovat etusijalla. Aurinkopaneelit katolla ja sähköautojen latauspisteet pysäköintialueella osoittavat sitoutumisemme kestävään tulevaisuuteen.

Grafila II: Uudiskohteet Jyväskylä Seppälän alueella

Tilaratkaisut ovat räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan, ja suunnitteluvaiheessa oleviin tiloihin voit vaikuttaa merkittävästi.

Grafila II tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja houkuttelevat vuokraehdot, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon myös pitkäaikaisille vuokralaisille.

Gummerus-talo II: Uusi laadukas toimistokiinteistö

Gummerus-talo II, tuttavallisemmin G2, sijoittuu kaupallisesti loistavaan sijaintiin Jyväskylän Seppälään, Alasinkadun ja Vasarakadun kulmaan. Tämä moderni toimitilakokonaisuus tarjoaa upeat puitteet.

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000

Uudiskohteet Jyväskylä : Tutustu kestäviin valintoihin

Gummerus-talo II:n suunnittelussa korostuvat kestävät rakennusmateriaalit ja energiatehokkuus. Tilat ovat muokattavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, ja suunnitteluvaiheessa oleviin tiloihin voi vaikuttaa.

Tavoitteenamme on luoda toimitiloja, jotka vastaavat nykypäivän toimitila tarpeisiin.

Asiakaslähtöistä palvelua tarjoavat myös tulevat uudiskohteet

Nykyiset vuokralaiset ovat viihtyneet talossa keskimäärin yli 5 vuotta, ja lähes 75 % heistä suosittelee sitä muillekin. Vuokrataso on kilpailukykyinen alueen muuhun tarjontaan nähden.

Ota yhteyttä ja tutustu mitä uudiskohteet tarjoavat

Haluatko lisätietoja näistä uusista toimitilahankkeista? Löydä teille paras toimitila. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Löydät varmasti uusia vaihtoehtoja!

Ennenkuin kohteet rakentuvat, suunnitteluvaiheessa oleviin kohteisiin pääsevät vaikuttamaan ne, jotka toimivat nopeasti. Tule rakentamaan tulevaisuutta Gummerus Kiinteistöjen kanssa!

Liikevaihto 2017

24 M€

Perustettu

1998

Vuokrattavia neliöitä

40 000
Uudiskohteet Jyväskylä: Kysymyksiä ja vastauksia

Gummerus Kiinteistöt suunnittelee ja rakentaa modernit uudet toimitilat Jyväskylän keskustan läheisyyteen Seppälän alueelle. Tällä hetkellä kaksi tulevaa uudiskohdetta ovat Grafila II Laukaantie 4:llä ja Gummerus-talo II Seppälään. Nämä uudiskohteisiin tulee moderneja toimistoja ja suurempia toimitiloja. Rauhallisuutta rakennuksiin antaa se, että niihin ei tule yhtään asuntoja.

Kaikki tilat tulevat vuokralle eli myytäviä kohteita ei ole. Anna mahdollisuus myös toimitilan vuokrauksella, koska siinä on paljon hyötyjä! Pääset myös suunnittelemaan kanssamme rakentuviin kohteisiin vuokrattavia toimitiloja kun tulet aikaisessa vaiheessa mukaan. Katso lisäksi vapaat vuokrakohteet nykyisistä tiloista.

Seppälä on houkutteleva alue yrityksille monipuolisten palveluiden ja strategisen sijainnin ansiosta. Uusi Seppälän alue on kehittyvä liikekeskittymä ja täynnä yrityksiä. Saapuminen on erittäin helppoa autolla, julkisilla tai pyörällä.

Voit ottaa rohkeasti yhteyttä suoraan meihin tai jättää yhteydenottopyynnön. Suunnitteluvaiheessa oleviin kohteisiin voi vaikuttaa, joten nopea toiminta kannattaa! Katso lisäksi nykyisten rakennuksien vuokrakohde tarjonta.

Kyllä, sekä Grafila II että Gummerus-talo II tarjoavat pelkästään vuokraus mahdollisuuksia. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Gummerus Kiinteistöihin.

Vapaat toimitilat:

Gummerus-talo

Alasinkatu 1-3, Gummerus-talo
Haluatko kuulla vapautuvista tiloista?

Katso täältä Gummerus-talon vapaat toimitilat.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja keskustellaan lisää rityksenne tarpeista ja tilanteesta!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400 845 339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!

Mitä ihmiset sanovat

Scroll to Top