Grafila II - Uudiskohde

Grafila II – uusi ja joustava kiinteistökokonaisuus Laukaantien varrella

Modernia toimisto-, tuotanto- ja varastotilaksi soveltuvaa liikekiinteistöä: Nykyisen Grafilan viereen suunniteltu uudisrakennus Grafila II A sekä Sports Car Centerin yhteyteen sijoittuva laajennusosa Grafila II B

Grafila II vastaa nykyaikaisiin toimitilavaatimuksiin. Rakennusmateriaalien valinnoissa panostetaan laatuun, kestävyyteen ja energiatehokkuuteen. Kiinteistöjen katolle rakennetaan aurinkopaneelit ja pysäköintialueella on sähköautojen latauspisteitä.

Rakennuspäätös kohteista tehdään, kun niihin on riittävä määrä vuokralaisia.

7300 m2 RÄÄTÄLÖITÄVÄÄ TOIMITILAA

KUSTANNUSTEHOKAS & EKOLOGINEN 

SAAVUTETTAVA SIJAINTI

Räätälöitävät, viihtyisät ja kustannustehokkaat tilat

Kiinteistöjen suunnittelu on meneillään, joten tilaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa kaikilta osin. Tilat ovat joustavat ja muokattavissa kunkin asiakkaan tarpeen mukaisesti. 

Grafila II on tuleville asiakkailleen panos-tuotossuhteeltaan erinomainen valinta. Grafila II neliövuokra asettuu erityisesti pitkissä vuokrasuhteissa hyvin kilpailukykyiselle tasolle.

Grafilassa on tyytyväiset asiakkaat

Grafilan erinomainen sijainti ja helppo saavutettavuus paikoitustiloineen on tehnyt siitä erittäin suositun yrityskeskittymän. Grafilan asukkaat ovat tyytyväisiä: vuokrasuhteen kesto on keskimäärin yli 8 vuotta ja asiakkaista 97 % suosittelee Grafilaa muillekin. (Gummerus Kiinteistöjen asiakastyytyväisyystutkimus 2019.)

Haluatko lisätietoja Grafila II:n uusista mahdollisuuksista? Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Ota yhteyttä suoraan tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400845339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!