Gummerus-talo II - Uudiskohde

Erinomainen sijainti keskellä kaupallisinta Jyväskylää

Miltä kuulostaisi toimitila Seppälässä, jatkuvien asiakasvirtojen äärellä? Myös työntekijöiden arvostamat monipuoliset kauppakeskukset ja lounaspaikat ovat muutaman minuutin ajo- ja kävelymatkan päässä. Gummerus-talon viereen sijoittuva uusi Gummerus-talo II – tuttavallisemmin G2 – sijaitsee Seppälässä, Alasinkadun ja Vasarakadun kulmassa.

4500 m2  RÄÄTÄLÖITÄVÄÄ TOIMITILAA

ERINOMAINEN SIJAINTI SEPPÄLÄSSÄ

KILPAILUKYKYINEN HINTATASO

Upeat ja viihtyisät toimitilat Seppälässä

Gummerus-talo II sjoittuu nykyisen Gummerus-talon viereen. Suunnitteilla on modernit ja viihtyisät tilat, jonne on helppo tulla jalan, pyörällä, autolla tai joukkoliikenteellä. 

Tilojen suunnittelu on meneillään, joten nopealla yhteydenotolla varmistat vaikutusmahdollisuudet unelmienne toimitilojen rakentamiseksi. Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Gummerus-talo on suosittu toimitila Jyväskylässä

Yritykset viihtyvät Gummerus-talossa hyvin: kaikki nykyiset vuokrasuhteet ovat kestäneet vähintään 5 vuotta. Lähes 75 % vuokralaisista suosittelee Gummerus-taloa muillekin. Myös Gummerus-talo II:n vuokrataso on kilpailukykyinen alueen muun tarjonnan kanssa. Gummerus-talon arvioitu valmistumisajankohta on 2021. Rakennuspäätös kohteista tehdään, kun niihin on riittävä määrä vuokralaisia.

Haluatko lisätietoja Seppälän kiinnostavimmasta uudesta toimitilahankkeesta?

Ota yhteyttä suoraan tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Janne Ukkonen
Toimitusjohtaja

0400 845 339
janne.ukkonen@gummerus.net

Ota yhteyttä!

2500 m2 tuotantotilaa

Alasinkatu 1-3, Gummerus-talo

Etsitkö tuotantotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrelta läheltä Jyväskylän keskustaa? Gummerustalosta on vapautumassa syksyllä 2020 kokonaisuudessaan noin 2500 m2 tuotantotila. Tila sijaitsee kolmessa eri hallissa ja se on jaettavissa 500 neliön osakokonaisuuksiin.

Ota yhteyttä!

Katso täältä Gummerus-talon vapaat toimitilat.

Katso kaikki tilat